Swoosh

Altijd al opzoek geweest naar een bijzonder cadeau – gift – relatiegeschenk of kerstpakket? NACIONAL ontzorgt je graag.

NACIONAL is meer dan alleen Food & Wine. NACIONAL is een lifestyle. Buiten dat staan wij voor kwaliteit – betrouwbaarheid – loyaliteit & creativiteit.

Herken jij je hierin en wil jij je medewerkers – collega’s – vrienden of familie verrassen met een mooi cadeau dat met liefde wordt samengesteld – ingepakt & afgeleverd? Zoek dan niet verder en neem vrijblijvend contact met ons op.

Met onze jarenlange ervaring in het culinaire maar ook creatiefe vak kennen wij inmiddels de beste leveranciers met de mooiste producten in de food en nonfood sector.

Voor komend feestdagen seizoen hebben wij een mooie selectie van top producten samengesteld waarmee je zeker voor de dag kan komen. Onze giftboxen zijn er al vanaf 25 euro (ex btw) maar kunnen geheel naar eigen keus worden uitgebreid of samengesteld. Onze showroom zal vanaf september op dinsdag en woensdag middag en avond geopend zijn op afspraak. NACIONAL ontvangt je graag in kerstsetting met een heerlijk glas bubbels en we presenteren je graag ons gehele assortiment.

Je kan ons vrijblijvend contacten voor het maken van een afspraak.